När du tröttnat på julmust och kaffe..

Något som har lite med termosar och dryck att göra är en vattenbehållare. Nu tänker ni nog, vad har han nu hittat på? Sagaform har nämnligen nyss designat en ny vattenbehållare som gör det möjligt att ha frukter i vatten utan att behöva få med varken frukten i säg när du häller upp i ett glas eller fruktköttet. Jättepraktiskt! Istället för att köpa smaksatt vatten på flaska kan du enkelt göra eget. Nog för att julmust är smaskens så kan man tröttna på det inom ett visst datum också och då är ett enkelt alternativ att göra eget vatten med smak. Det bästa är att du kan lägga in vilka frukter som helst. Till jul skulle jag kunna rekommendera er att testa: Apelsin, mandariner eller varför inte nejlika? Det är bara du som sätter gränserna. Ett ekonomiskt och praktiskt tips helt enkelt! 
Behållaren hittar du här: ''http://www.hemson.se/Sagaform-Fresh-Flaska-Med-Fruktkolv-60-cl-Klar_Sagaform_flmoyo.html''
1 Amanda Duvenäs:

skriven

Åh, smart! Även bra att ge i julklapp! Och på tal om de, kan du inte lägga upp lite mer tips på smarta saker man kan köpa i julklapp? :)

Svar: Ja eller hur. Det är flera som mejlat mig om det, ska verkligen försöka hinna med åtminstone 5 saker man kan ge i julklapp för 5 åldrar, håll utkik nästa vecka. :)
Dejan simonovic

Kommentera här: